Vint-ish AB

Personuppgiftsbehandling

När du handlar på Vint:ish lämnar du personuppgifter som namn, adress, mailadress och telefonnummer som används för att kunna leverera varorna till dig som kund, och för att leverera till rätt plats. Personuppgiftsansvarig är Vint-ish AB, Org.nr: 559201-0820, Bägersta Byväg 35, 122 37 ENSKEDE, som behandlar personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Vi säljer eller byter aldrig personuppgifter med andra företag i maknadsföringssyfte. Vissa personuppgifter lämnas till våra leverantörer för att kunna fullfölja våra leveransåtaganden mot dig som kund. Du har rätt att på begäran ta del av de uppgifter som vi lagrar om dig. Om uppgifterna skulle visa sig vara felaktiga, ofullständiga eller på annat sätt irrelevanta, åligger det Vint:ish att rätta till felet. Du kan när som helst återkalla ditt samtyckte eller begära att vi ska radera dina uppgifter. Det innebär att du har rätt att dina personuppgifter tas bort om det inte längre är nödvändiga för det ändamål de samlades in för. Kontakta oss då via kontaktformuläret under “Kontakt”.


Betalning

Hos Vint:ish kan du betala med kort och PayPal.
Vint:ish använder IZettle vid betalning "över disk" på tex sk pop up stores och Swish är då också ett alternativ. Frakt betalas tills vidare enligt överrenskommelse och med Swish.


Leveranssätt

Vint:ish använder Postnord och Unifaun och din beställning levereras till närmaste utlämningsställe, efter SMS avisering (om du lämnat ditt telefonnummer vid beställning.)


Priser & Fraktkostnad
Alla priser som anges på vintish.nu är inklusive moms och exklusive frakt. Frakt betalas enligt överrenskommelse med Swish. Personlig upphämning utan fraktkostnad är möjligt i Enskede enligt överenskommelse om tid. Beställningar packas så snart som möjligt, men senast 4 arbetsdagar efter slutfört köp.


Retur & Ångerrätt
Vi har 14 dagars ångerrätt på alla varor. Villkoren är att produkten returneras i oanvänt skick och i obruten förpackning när en sådan finns. Vid retur står Vint-ish inte för fraktkostnaden, det gör du som köpare. Vid retur är det mycket viktigt att meddela oss via mail innan försändelsen går i retur. Vi kan hjälpa till att ordna med fraktsedel som mailas till dig och skrivs ut för att sedan fästas på paketet. Kostnaden för denna är 69 kr och gäller varor upp till 1 kg. Det är kundens ansvar att emballera produkten väl, fraktskadade produkter godkännes inte och återbetalas ej. När det gäller returer på posters är det mycket viktigt att man hanterar postern varsamt. Vikta kanter och hörn gör att postern är omöjlig att sälja vidare. Returneras en poster i detta skick kan inte återbetalning ske.


Reklamation
Kontakta Vint:ish så snart som möjligt via mail när du önskar reklamera en vara så att vi vet vad reklamationen avser. Vint:ish står för returkostnaderna vid reklamation.


Återbetalning
Vid retur eller reklamation får kunden sina pengar tillbaka inom 30 dagar från den dag då vi mottagit ditt meddelande om reklamation och vid retur från den dag vi mottagit din vara.
Har du betalat med kort sätts pengarna tillbaka på samma kort som du betalade med vid ordertillfället. Har du betalat via faktura så tar vi bort varan från din faktura. Observera att fraktkostnaden kvarstår.


Outlösta paket
Du har upp till två veckor på dig att hämta ut ditt paket vid beställning. Skulle paketet inte hämtas ut inom den tiden skickas det automatiskt tillbaka till Vint:ish. Man får då en anmärkning i kundregistret som innebär att man inte får göra några nya beställningar. För ej uthämtade beställningar som returneras till Vint:ish faktureras ni som kund 350 kr. Obetalda fakturor skickas vidare till inkasso. Vi samarbetar med polis vid bedrägeri.


Feedback
Ser du något konstigt med sajten? Något stötande? Efterfrågar du något som inte finns? Eller vill du bara skicka en hyllning? All typ av feedback uppskattas och skickas till Vint:ish via kontakformuläret "Kontakt" via huvudmenyn.


Tack för att du handlar Vint:ish!
Varma hälsningar,
Sofia